Edderkoppesuger

Jeg er af den type, som ikke kan lide at dræbe edderkopper. De er nyttedyr og jeg synes derfor ikke de skal slås ihjel. Men jeg kan ikke bare lade edderkopperne være, for jeg har en hustru som desværre har en voldsom angst for disse kræ. Derfor har jeg nu i mange år, set mig selv rende rundt med et glas og et stykke papir. Alt for ofte er edderkopperne sluppet fra mig, fordi de sidder svære tilgængelige steder. Fx mellem to træplader, eller i et hjørne.

Men for noget tid siden fik jeg en god ide. Jeg opfandt den mest geniale edderkoppefanger. En edderkoppefanger som skal kunne suge edderkopperne op vha. en en lille elmotor og et batteri. Jeg syntes ideen var så god, at jeg bare var nødt til at gå videre med den. Jeg søgte Internettet, og var lige ved at tage fat i en producent som ville kunne hjælpe mig videre med at designe Edderkoppesugeren, da jeg så pludselig surfede forbi en udenlandsk webshop, som fuldstændigt havde stjålet min opfindelse. Eller sagt med andre ord: Nogen havde altså fået den geniale ide før mig. Jeg var både ærgerlig, og glad. For det skulle så ikke være min nye store opfindelse, men jeg var også glad, for jeg kunne nu hurtigt få det smarte produkt hjem i mit hus. Jeg bestilte to “Bug-busters” som de blev kaldt, og fik dem hjem et par dage efter. Efter et par dages brug kunne jeg konkludere, at det rent faktisk var en fantastisk edderkoppefanger. Det har lettet mit “edderkoppefangerliv” på så mange forskellige plan. Pludselig kan min hustru nu også fange dem:-) Og det er ikke bare edderkopper den kan fange. Den er super til alle mulige andre små kryb, og selv vipse og fluer i vinduet kan den fange. Selvfølgelig er der begrænsninger på størrelsen af “dyret” den kan suge – det er jo trods alt ikke en støvsuger du har i hånden – men de almindelige edderkopper jeg har i min bolig suges helt perfekt.

Jeg tror rigtig mange danskere kan have samme glæde som mig, af dette produkt. Derfor har jeg besluttet at købe et parti hjem som jeg kan sælge videre af i Danmark.

Dette er et rent hobbyprojekt (enkeltmandsvirksomhed), og jeg har mit fuldtidsjob og er familiefar. Det er mig som står for alt, når I bestiller, og jeg håber derfor I vil bære over med, at der ikke altid vil kunne leveres fra dag til dag. Men jeg lover den nok skal komme i løbet at nogle dage, og jeg kan love at I altid vil få en fantastisk behandling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *