Kontakt

Edderkoppesuger.dk – Martin Jensen CVR: 27842445
Feldborgvej 24
2770 Kastrup

Mail: martinhjensen@gmail.com
Telefon: 23239727

7 kommentarer til Kontakt

 1. Jette skriver:

  Har lige købt, og venter spændt på at få den tilsendt.

 2. Martin Jensen skriver:

  Hej Per,
  Jeg er ked at at høre den ikke kan fange dine edderkopper. Det har jeg ikke selv oplevet.
  Se lige denne video jeg har lavet: http://youtu.be/8oJDAAFJptI
  Jeg har lige testet med et stykke A4 papir. Min suger kan heller ikke holde et stykke papir, men det behøver den heller ikke for at kunne suge en edderkop. Man må endelig ikke sammenligne styrken med det en støvsuger/håndstøvsuger kan præstere. Umiddelbart tror jeg ikke din Edderkoppesuger fejler noget. Den fungere selvfølgelig bedst med “turboen” monteret (den lille studs). Hvis du stadigvæk ikke kan suge de store edderkopper, må den eneste grund være at de simpelthen er for store. Der er selvfølgelig begrænsning for hvor stor edderkopper den kan suge – jeg har bare ikke oplevet nogen det ikke er lykkedes med endnu. Men jeg har godt nok heller ikke de helt kæmpe store i mit hjem. Men jeg har da suget edderkopper på størrelse med en fem-krone, og det gik fint. Dog kan det være en udfordring hvis de sidder i deres edderkoppespind – det har de nemlig rigtig godt fat i.
  Jeg håber det kommer til at fungere bedre for dig, ellers må du tage fat i mig igen.
  Venlig hilsen
  Martin

  PS. Jeg går ud fra du har brugt det batteri som jeg har sendt med. Man kan nemlig købe batterier som ikke har samme høje udgangsspænding. Så når du udskifter batteriet er det vigtigt – som der også står i den lille brugervejledning – at du benytter fx Kameda (Alkaline fra Harald nyborg), Energizer eller Duracell.

 3. Per Svendsen skriver:

  Hej Martin

  Jeg bestilte en edderkoppesuger i tirsdags og modtog den med posten allerede onsdag så stor tak for super service og ekspeditionstid :-)

  Desværre er jeg dog langt fra imponeret over effekten – faktisk har jeg “mistet” et par store edderkopper selvom sugeren kørte på fuldt tryk da jeg satte den hen til dem :-(

  Nu er jeg så lidt i tvivl om hvor vidt det kun er mit eksemplar, der er har så ringe sugeevne eller om det er standarden ?
  Jeg vil derfor høre om vil lave et lille eksperiment med én af dine ? Kan de løfte et stykke A4 papir op fra et bord ?
  Når jeg sætter min mod et stykke A4 papir (med den lille studs monteret), kan den, i de fleste tilfælde, knapt nok løfte papiret fra bordet.

  Jeg ved ikke om det er den normale sugestyrke, men hvis det er tilfældet, må jeg bare konstatere, at mine edderkopper åbenbart er for store og stærke til sugeren for de spadserer altså bare væk :-)

  På forhånd tak

  Per Svendsen

 4. Hej Martin.

  Mit navn er Mikkel Skov Christensen, og jeg er freelance webdesigner. Det er et spændende projekt du har gang i, og jeg tror faktisk på at du kan få succes med det. En ting som er vigtig i markedsføringen af sådan et produkt, er en flot og “catchy” hjemmeside. Jeg kan se at du bruger wordpress allerede, og det er pt. min fortrukne netløsning. For et meget beskeden beløb, vil jeg rigtig gerne optimere din hjemmeside, så den bliver flot og fangende.

  Hvis det har nogen former for interesse, kan du kontakte mig på ovenstående mail.

  Mvh Mikkel Skov Christensen

  • Martin Jensen skriver:

   Hej Mikkel,
   Tak for tilbuddet. Det er et rent hobbyprojekt, så jeg tror umiddelbart ikke det behøver at fremstå mere professionelt end det pt gør. Men jeg skal nok huske dig, hvis jeg ombestemmer mig.
   VH
   Martin

 5. Sarah Hammer Pedersen skriver:

  Når man fanger dem, kan de så slippe ud, eller er der et “låg” til ?
  Jeg er nød til at eje en 😀

  • Martin Jensen skriver:

   Hej Sarah.
   Hvis du holder røret oprejst når du har fanget edderkoppen, så har den meget svært ved at kravle hele vejen op. Men der er et lille låg til som man kan sætte på hvis man alligevel skulle være nervøs for den slap ud. Den lille turbo-tud skal dog lige afmonteres, hvis den er på, før låget passer til. Måske jeg skulle lave en lille video som viste netop dette!
   VH
   Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *