Standardbetingelser

Betaling
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen modtager betaling via bankoverførsel, PayPal eller betalingskort.

Levering
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer bliver afsendt senest dagen efter. Men da Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen, er en hobby virksomhed, kan lidt længere leveringstid forekomme.

Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen sørger for levering som brevpakke, med PostNord (omdeles indenfor 5 hverdage). Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker . Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Edderkoppesuger.dk – Martin Jensen
Feldborgvej 24
2770 Kastrup
Mail: martinhjensen@gmail.com
Telefon: 23239727

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Edderkoppesuger
Edderkoppesugeren (Bug Buster), bliver leveret i papkasse, med engelsk brugervejledning. Der medfølger ikke dansk brugervejledning. Eddderkoppesuger henviser til informationer og videoer på www.edderkoppesuger.dk.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Datapolitik
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra edderkoppesuger.dk, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen.

Vi indhenter disse oplysninger: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, IP-adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.edderkoppesuger.dk er:
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen
Feldborgvej 24
2770 Kastrup
Mail: martinhjensen@gmail.com
Telefon: 23239727
CVR: 27842445

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger vil blive slettet (6 år) efter, at du har modtaget din vare.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter edderkoppesuger.dk

Du kan til en hver tid rette henvendelse til edderkoppesuger.dk og få slettet dine persondata.

4 kommentarer til Standardbetingelser

 1. Sophie lunk skriver:

  Hej Martin.

  Så din mail på samvirke . J skrev før dig . Men j skal altså lige hører , det er nogle ordentlige nogen, dem der kommer indenfor her i sensommeren , den kan ikke ske j kan j kan komme til a blæse til den så den ryger længere væk, ved j vil være rædselslagen når j skal bruge den, fordi j skal tæt på , ja tæt på er det i min optik når j skal være i samme rum som dyret . Ville bare lige spørge inden du får en bestilling .

  Mvh Sophie .

  • Martin Jensen skriver:

   Hej Sophie,

   Min hustru må også betegnes som et araknofobi-tilfælde, og hun suger dem også op. Det kræver mod, men det lykkes hende. Hun siger selv det straks bliver mere betrykkende når den først er kommet ind og den sætter sig nede i bunden af Edderkoppesugeren. Hun lader sugeren køre hele tiden ind til hun lukker den ud. Dette behøves ikke, men giver hende lidt mere ro. Denne manøvre bruger dog en del strøm, så hvis du gør dette, må du regne med du skal skifte batteri lidt oftere. Under alle omstændigheder siger min hustru, dette er mindre grænseoverskridende end med et glas – for så skal hun jo tættere på.
   Angående størrelsen har jeg endnu ikke oplevet en edderkop jeg ikke kunne suge. Jeg har prøvet nogle store nogen. Se evt fanebladet “Video”. Det eneste du skal være bevidst om er at det kan være svært at tage dem direkte fra spindet. De har virkelig godt fat i deres spind. Men så længe de bare er på gulv, væg, etc, kan det lade sig gøre (selvfølgelig findes der nok nogle kæmper derude der ikke kan suges, men jeg har ikke oplevet dette – tror de skal være virkelig store. Måske en krop større end en 5-krone). Du er velkommen til at bestille en, og hvis du så ikke er i stand til benytte den er du velkommen til at returnerer den, jf. betingelserne.
   VH
   Martin

   • Sophie lunk skriver:

    Jeg vil gerne lærer det , men seriøst min far, min mand den hånd der nu er her til a fjerne dem siger selv a de er kæmpestore og de er ikke bange for dem . En af dem var på størrelse m 2x en Øl flaske bund . Kæmpe store sorte nogen. Der har i den her sen sommer været 3 stk . Er lige flyttet ind og rækkehuset har stået tomt . Og så har der været nogle mindre nogen . Men bestiller en en til d 1 og prøver ad er ligeglad om j skal skifte batteri hver dag .:-) men tak super iniatiativ .

    • Martin Jensen skriver:

     Det må ikke være sjovt at have det på den måde, og der så er så store edderkopper i huset. Jeg føler med dig, og håber du bliver bedre til at styre det med tiden. Og det vil jo være fantastisk hvis Edderkoppesugeren vil kunne hjælpe. Men jeg må nok indrømme at hvis de er så store som som 2x øl flaske bunde, ja så bliver det nok svært. Det ville dog være meget interessant at prøve. Men du ser det jo nok ikke helt som et interessant forsøg…det er jeg helt med på :-)
     Men til de lidt mindre tror jeg Edderkoppesugeren kan være til rigtig god hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *