Standardbetingelser

Betaling
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen modtager betaling via bankoverførsel, PayPal eller betalingskort.

Levering
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer bliver afsendt senest dagen efter. Men da Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen, er en hobby virksomhed, kan lidt længere leveringstid forekomme.

Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen sørger for levering som brevpakke, med PostNord (omdeles indenfor 5 hverdage). Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker . Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Edderkoppesuger.dk – Martin Jensen
Feldborgvej 24
2770 Kastrup
Mail: martinhjensen@gmail.com
Telefon: 23239727

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Edderkoppesuger
Edderkoppesugeren (Bug Buster), bliver leveret i papkasse, med engelsk brugervejledning. Der medfølger ikke dansk brugervejledning. Eddderkoppesuger henviser til informationer og videoer på www.edderkoppesuger.dk.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Datapolitik
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra edderkoppesuger.dk, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen.

Vi indhenter disse oplysninger: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, IP-adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.edderkoppesuger.dk er:
Edderkoppesuger.dk v. Martin Jensen
Feldborgvej 24
2770 Kastrup
Mail: martinhjensen@gmail.com
Telefon: 23239727
CVR: 27842445

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger vil blive slettet (6 år) efter, at du har modtaget din vare.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter edderkoppesuger.dk

Du kan til en hver tid rette henvendelse til edderkoppesuger.dk og få slettet dine persondata.